Page content

Over Ons

“Als scheidingsbemiddelaar en mediator zijn wij opgeleid om u te voorzien van gedegen kennis omtrent alle financiele, fiscale en juridische aspecten van uw scheiding. Door de intensieve samenwerking met het Scheidingscollectief en ons vaste advocatenkantoor zijn wij een van de meest complete echtscheidingspraktijken van Nederland.

Graag maken wij samen met u een helder, waterdicht echtscheidingsconvenant waarin onder andere uw financiele afspraken worden vastgelegd en indien van toepassing een gedetailleerd ouderschapsplan. Ook de gerechtelijke procedure wordt voor u van A tot Z verzorgd. Bij alle formele echtscheidingsonderdelen staan bij ons respect, eerlijkheid en vakkundigheid voorop.

Naast alle zakelijke aspecten is er als mediator en ervaringsdeskundige ook ruime aandacht voor alle emotionele aspecten die bij een scheiding komen kijken. Wij hebben als doel dat u beiden echt verder kunt met uw leven na uw scheiding!

Uit eigen ervaring weten wij wat er allemaal komt kijken bij een echtscheiding en helpen wij beide partijen met veel zorg en toewijding door deze hectische, onzekere en emotionele periode heen, vanuit de expertise in arbeids- en organisatiepsychologie in combinatie met onze uitgebreide zakelijke ervaring. Daarnaast is er ruime ervaring met kinderen, waardoor u van advies wordt voorzien tijdens en na de scheiding over de omgang en opvoeding.

Het allerbelangrijkste is dat het klikt! Zo kunnen we samen tot goede afspraken komen met respect voor elkaar en met oog voor de kinderen.


Mediator echtscheiding Elise Janssen

Elise Janssen- mediator echtscheiding Nijmegen – 0621449991


Elise Janssen is als MfN Register mediator en familie mediator verbonden aan het Nederlands Mediation Instituut en zijn beiden getraind om gesprekken neutraal te begeleiden en conflicten te hanteren. Daarnaast heeft Elise Janssen de accreditatie familie meditor waardoor zij ook mag werken namens de rechtbank en bij toevoeging. Regelmatig verschijnt er een blog van Apart Verder over echtscheiding, mediation, kinderen en KIES begeleiding.