Page content

Mediator echtscheiding Nijmegen

Mediator echtscheiding Nijmegen of omgeving nodig?

Graag wil ik mij aan u voorstellen, Elise Janssen:

Vanuit diverse functies en een achtergrond in de arbeids- en organisatiepsychologie heb ik altijd met mensen gewerkt, groot en klein. Door mijn eigen scheidingservaring en met de gedachte dat een scheiding ook in goed overleg kan worden geregeld, heb ik destijds besloten om de opleiding tot MfN Mediator te gaan doen.

Bij mijn eigen scheiding miste ik vooral de combinatie tussen het zakelijke aspect en alle emoties die er bij een scheiding komen kijken. Wat ik belangrijk vind is dat ik mijn cliënten help om zo goed mogelijk en vooral samen hun scheiding te regelen. Ik zorg ervoor dat jullie op hetzelfde informatie niveau komen en geef de kaders aan van de mogelijkheden en de fiscale, juridische en financiele consequenties van jullie keuzes. Natuurlijk zijn de zakelijke aspecten heel erg belangrijk en is een goed ouderschapsplan, convenant en alimentatie berekening essentieel, maar waar het vooral om draait is dat partijen samen tot een goed plan komen. Ik help als mediator om op neutrale en onpartijdige wijze afspraken te maken, hierbij geef ik duidelijk aan wat de eventuele consequenties kunnen zijn van de mogelijke keuzes. Denk aan de fiscale en juridische gevolgen van bepaalde keuzes of de kans op conflicten in de toekomst. Ik ben ervan overtuigd dat beslissingen die je samen en vooral goed overwogen neemt, de meeste kans maken om nagekomen te worden in de toekomst. Mijn streven is dat jullie goed uit elkaar gaan en ieder weer verder kunnen met je eigen toekomst…..Apart Verder. Apart maar wel samen als collega-ouders voor jullie kinderen!

Als mediator echtscheiding Nijmegen help ik daarnaast jullie kinderen met een speciaal programma om beter door de scheiding van hun ouders heen te komen. Alle kinderen die wij tot nu toe geholpen hebben, variërend van 4 tot 18 jaar, waren heel dankbaar en blij met de steun die van ze van ons en van hun lotgenoten mochten ontvangen. Lees hier meer over het KIES programma

Mediator Echtscheiding Nijmegen

Elise Janssen is als MFN register en familie mediator verbonden aan het Nederlands Mediation Instituut NMI en gecertificeerd KIES omgangsbegeleider, daarnaast mag zij werken als rechtbank mediator. Mediator Elise mag ook met subsidie (toevoeging) werken en dus een gereduceerd en sterk verlaagd tarief. Kijk hiervoor op Wat kost mediation eigenlijk?

Ik nodig jullie heel graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te zien wat ik voor jullie kan betekenen en of er voldoende klik is om samen met mij de scheiding te gaan regelen. Laat daarvoor uw telefoonnummer achter, dan bel ik terug op een tijdstip naar wens. Neem contact met mij op, klik hier om te bellen 0621449991 of een afspraak te maken.

Als mediator echtscheiding Nijmegen, is mijn werkgebied Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Druten, Groesbeek, Lent, Bemmel, Elst, Malden, Mook, Molenhoek, Grave, Boxmeer, Arnhem en omgeving.