Page content

Woning en scheiding

Woning en scheiding, als u een eigen woning heeft en u gaat scheiden dan is het heel belangrijk daar goede afspraken over te maken. Hierbij moet u rekening houden met de verschillende consequenties van bijvoorbeeld verkoop van de woning, wat doet u met de onderwaarde? Of een van u wil graag de woning overnemen, kan dat? En welke gevolgen heeft dat voor de financiering? Ook kunt u ervoor kiezen om de woning onverdeeld te laten, maar ook dat heeft vooral fiscale consequenties.

Uw eigen woning is behalve het dak boven uw hoofd ook uw grootste bezit. Maar als uw woning ‘onder water staat’, is het tevens uw grootste zorg. Bij een scheiding moet de woning vaak worden verdeeld of verkocht. En dat is, in de huidige markt, een ingewikkelde kwestie.

Apart Verder scheidingspraktijk heeft door haar ervaring veel kennis en kunde in huis en kan alle financiële,  juridische en fiscale mogelijkheden met u doornemen. Zo vinden we samen een passende oplossing voor uw woning.

Wij werken ook samen met deskundige financiële dienstverleners die u kunnen begeleiden bij de verdeling van de woning zoals een notaris, hypotheekadviseurs en accountants en taxateurs.

Wilt u weten wat de kosten zijn?

Neem dan contact met ons op voor een GRATIS adviesgesprek of bel: 06-21449991 (Regio Nijmegen) of 06-30899466 (Regio Rotterdam). Wij kunnen dan voor u een prijsafspraak maken op basis van uw persoonlijke situatie. Wij werken met all-in pakketprijzen of op uren basis, de keuze is aan u!

Comment Section

0 reacties op “Woning en scheiding

Plaats een reactie


*