Page content

scheidingshulp DAS rechtsbijstand

Scheidingshulp via DAS rechtsbijstand.

U en uw partner gaan uit elkaar. Dat hoeft niet te betekenen dat u tegenover elkaar in de rechtszaal belandt. Kies voor een vreedzame oplossing en schakel een deskundige mediator echtscheiding in. Die bemiddelt, adviseert en helpt u om samen met eerlijke afspraken uit elkaar te gaan.

Wat is mediation?

Scheidingshulp DAS helpt een mediator u om afspraken te maken over de echtscheiding. Zo besluit u in goed overleg wat er bijvoorbeeld met het huis gebeurt, hoe u de verzorging van de kinderen regelt (als u samen kinderen hebt) en eigendommen verdeelt. Dit doen wij zonder tussenkomst van advocaten of de rechter.

Mediation echtscheiding, wat zijn de voordelen?

De mediator zorgt ervoor dat u niets over het hoofd ziet en alle afspraken goed vastlegt. Bovendien regelt de mediator de juridische afhandeling van uw scheiding. Zo voorkomt u een slepende vechtscheiding. U deelt samen de kosten van mediation, waardoor u veel voordeliger uit bent.

Wat kost mediation?

Scheidingshulp DAS bestaat uit verschillende modules die elk apart zijn geprijsd. U start altijd met de basismodule en kan die uitbreiden met extra modules. Zo kunt u de mediation afstemmen op uw situatie en weet u vooraf precies wat u betaalt.

Wilt u een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek?

Mediator echtscheiding Els werkt voor de DAS in de regio Zeeland u kunt haar bellen onder nummer 0630899466.

Mediator echtscheiding Elise werkt voor de DAS scheidingshulp in de regio Nijmegen, Wijchen, Tiel en Druten u kunt haar bellen onder nummer 0621449991