Page content

Convenant

Het convenant stellen wij voor u op zodat u er zeker van bent dat uw afspraken juridisch, financieel en fiscaal in orde zijn. Een convenant is het document waarin uw afspraken worden vastgelegd en dat naar de rechtbank gaat. Wij ontzorgen u geheel door alle informatie die nodig is om een goed convenant op te kunnen stellen samen met u door te nemen, zodat er niets vergeten wordt. Daarnaast houden wij bij het opstellen van het convenant ook rekening met alle fiscale en juridische gevolgen die er eventueel kunnen zijn. U hoeft dus niet meer naar een advocaat, wij regelen alles voor u!

In het convenant komende de volgende onderwerpen in ieder geval aan bod:

  • verdeling van het vermogen
  • woning en overwaarde of restschuld
  • afwikkeling huwelijkse voorwaarden (indien van toepassing)
  • pensioenen
  • afspraken over partneralimentatie

Ook als u samenwonend bent en uit elkaar gaat is het opstellen van een convenant vaak verstandig. U somt in ieder geval op wat u gezamenlijk bezit en wie wat toebedeeld krijgt. Dat voorkomt onduidelijkheid en is vaak ook nodig voor de notaris/verhuurder als een van de twee partijen in de woning blijft wonen.

Tip
: Regel uw scheiding voor 1 juli, dan kunnen wij mogelijk zorgen dat u nog in aanmerking komt voor fiscale voordelen.

Wilt u weten wat de kosten zijn?

Neem dan contact met ons op voor een GRATIS adviesgesprek of bel: 06-21449991 (Regio Nijmegen) of 06-30899466 (Regio Rotterdam). Wij kunnen dan voor u een prijsafspraak maken op basis van uw persoonlijke situatie. Wij werken met all-in pakketprijzen of op uren basis, de keuze is aan u!

 

 

Comment Section

0 reacties op “Convenant

Plaats een reactie


*