Page content

Alimentatie

Alimentatie hoe werkt dat?

Als u uit elkaar gaat, kan kinderalimentatie en partneralimentatie aan de orde zijn. Het kan zijn dat u recht heeft op een maandelijkse financiĆ«le bijdrage, maar het kan ook zijn dat u alimentatie moet betalen aan uw ex-partner. Kinderalimentatie en/of partneralimentatie bepalen hoeveel u straks te besteden hebt – en daarom moeten deze alimentatie bedragen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en deskundigheid worden berekend.

Als familie mediator zijn wij opgeleid om samen met u een zeer uitgebreide inventarisatie van uw persoonlijke situatie te maken, vervolgens maken wij dan alimentatie berekeningen aan de hand van de Trema-normen in het zeer inzichtelijke programma SPLIT. Deze alimentatie berekening wordt uitgebreid met u besproken, zodat u goed weet waar u aan toe bent na uw scheiding. Uiteraard zijn wij bekend met de nieuwste wetgeving en voldoet de berekende alimentatie altijd aan de nieuwste normen. Daarnaast houden wij bij het berekenen van de partner- en of kinderalimentatie ook rekening met alle nieuwe belastingregels, bijvoorbeeld de per 2015 gewijzigde kindregelingen. Ook voor een second opinion of advies over kinderalimentatie en partneralimentatie (afkoop) kunt u bij een van onze Scheidingspraktijken in Nijmegen of Rotterdam terecht.

Wilt u weten wat de kosten zijn?

Neem dan contact met ons op voor een GRATIS adviesgesprek of bel: 0621449991 voor de regio Nijmegen, voor de regio Rotterdam belt u: 0630899466. Wij kunnen dan voor u een prijsafspraak maken op basis van uw persoonlijke situatie. Wij werken met all-in pakketprijzen of op uren basis, de keuze is aan u!

 

Comment Section

0 reacties op “Alimentatie

Plaats een reactie


*