Page content

Second Opinion

Betaalt u al alimentatie? Is er een berekening gemaakt voor kinderalimentatie die volgens u niet klopt? Heeft u een voorstel gekregen voor partneralimentatie, maar u heeft daar uw twijfels over? En u wilt niet direct naar een dure advocaat stappen? Second opinion nodig?

Scheidingspraktijk Apart Verder maakt op basis van de Trema-normen berekeningen en herberekeningen voor kinderalimentatie en partneralimentatie. Als u wilt checken of de alimentatie berekening klopt, volledig is en rekening houdt met alle fiscale en wettelijke regels, dan kunnen wij dat voor u narekenen. Per 2015 zullen er diverse fiscale wijzigingen komen in de kindregelingen, deze wijzigingen kunnen grote gevolgen hebben voor de hoogte van de kinderalimentatie. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht als u twijfels heeft over het convenant. Of het ouderschapsplan wordt niet nagekomen en u wilt graag een en ander opnieuw met elkaar bespreken? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u, bel ons dus gerust voor een afspraak.

MfN register mediator, aangesloten bij de Nederlandse Mediatorsvereniging NMV en tevens Family Mediator. Elise Janssen, Apart Verder, werkt in Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Druten, Bemmel, Elst, Arnhem en omgeving.