Page content

Advies

U wilt advies? Twijfelt u of uit elkaar gaan financieel wel een optie is? Of wilt u weten wat u te wachten staat bij een echtscheiding? Wat betekent een scheiding voor uw kinderen? Hoe zit dat met kinderalimentatie? Heb ik recht op partneralimentatie?

Wij kunnen u daar in een kort gesprek deskundig informatie en advies over geven. Wij kunnen uw vragen over de consequenties van een scheiding met u bespreken. Als u samenwoont en uit elkaar gaat, gelden er andere regels dan wanneer u getrouwd bent. Ook daarover kunnen wij u informeren. Voor een afspraak kunt u ons bellen of mailen, we plannen dan op korte termijn een afspraak met u in.

Wij zijn MfN register mediator, aangesloten bij de Nederlandse Mediatorsvereniging NMV en tevens Family Mediator. Elise Janssen, Apart Verder, werkt in Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Druten, Bemmel, Elst, Arnhem en omgeving. Els Mintjes, Moving Moments, werkt in Rotterdam e.o., zoals Schiedam, Spijkenisse, Hoogvliet, Vlaardingen, Hellevoetsluis, Brielle en in regio Zeeland.