Page content

Einde fiscale mogelijkheid om te schenken

Einde fiscale mogelijkheid om te schenken

Tot uiterlijk 31 december 2014 is het mogelijk om een belastingvrije schenking te doen van €100.000 voor de aankoop van een woning of aflossing van een hypotheek. Daarna zijn er nog de reguliere fiscale mogelijkheden om aan uw kind tot 35 jaar éénmalig €35.000 voor woning of studie en de jaarlijkse vrije schenking voor uw kind van circa €5000.

Als u nog van deze regeling gebruik wilt maken dan dient u voor 1 januari 2015 de schenking te hebben gedaan én deze dient te zijn ontvangen door de verkrijger. Ga voor informatie over het schenken naar uw notaris.

Elise Janssen
Mediator Echtscheiding Nijmegen. Scheidingshulp. Wilt u hulp bij het regelen van uw scheiding, voor u en uw kinderen? Woont u in de regio Nijmegen, Wijchen, Druten, Bemmel, Malden, Beuningen, Groesbeek, Arnhem e.o.? Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek. MfN register familie mediator. Tevens rechtbank mediator dus toevoeging (subsidie) is mogelijk. Mocht u verzekerd zijn bij de DAS rechtsbijstand dan zijn er diverse mogelijkheden voor scheidingshulp.